sâmbătă, 24 septembrie 2011

Sergiu Nicolaescu a încheiat filmările la ”Ultimul corupt” - PRO TV Magazin


Sergiu Nicolaescu a dat miercuri seara fluierul final filmărilor la ”Ultimul Corupt”, după ce a filmat ultima secvenţă la stadionul Dinamo.
Horatiu Malaele a fost protagonistul ultimului cadru filmat, marcând unul dintre momentele cheie ale poveştii. Senatorul Titel Pangica, personajul său, participă la un meci de fotbal cu un gest populist care ar trebui să îi întărească poziţia politică.
În timp ce detaliile momentului de pe stadion s-au tras aseară, cadrul general a fost filmat pe Naţional Arena la meciul de inaugurare din 6 septembrie. Deşi nu a fost usor, regizorul a reuşit să obţina aprobarea de a filma la un eveniment atât de important din dorinţa de a surprinde la modul cel mai sincer şi natural reacţia publicului român. Mulţimea impresionantă şi atmosfera de la acel meci nu ar fi putut fi reproduse cu toate eforturile regizorale, aşa că Sergiu Nicolaescu are acum pe pelicula un moment cu totul special care va adauga filmului sau o notă de autenticitate.
 De altfel Nicolaescu recunoaşte că filmările la "Ultimul Corupt" nu au fost foarte uşoare şi mărturiseşte că este un perfecţionist. "Mă bucur că am avut o echipă minunată care s-a înscris în termenele fixate, chiar dacă uneori au fost exagerate. Sunt fericit că am terminat filmările în condiţiile pe care mi le-am dorit şi sper să iasă un film bun", a spus Sergiu Nicolaescu. ( joi, 22 septembrie )

( text & foto : PRO TV Magazin )


Semnează al dumneavoastră, Mareşal

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu