joi, 19 aprilie 2012

Anthony Hopkins a intrat în rolul lui Alfred Hitchcock cu dreptul înainte şi cu capul sus


Biografiile pot duce mai mereu la capodopere, la filme şi prestaţii apreciate de critici . 
Multe genii în istorie . Multe vieţi de genii în filme . Dar până acum, niciunul bun despre maestrul groazei, misterului si al umorului negru absolut, Alfred Hitchcock . 
Iată că, lucrurile se schimbă . Sir Anthony Hopkins a fost distribuit în rolul marelui regizor britanic .
Proiectul filmului Alfred Hitchcock and the Making of Psycho a debutat acum câţiva ani . El spune povestea adevarata a regelui incontestabil al thrillerului si al suspansului, misterului si groazei, Sir Alfred Hitchcock si a filmului acestuia, intrat pentru totdeauna in istoria cinematografiei, " Psycho - Psihoza " .
O tanara functionara fuge cu o imensa suma de bani . Dupa ce isi schimba masina si ajunge la multi kilometri de orasul din care fuge ( Pheonix ), se hotaraste sa innopteze la un motel . Aici isi gaseste sfarsitul in conditii misterioase, pe care numai telespectatorul le poate vedea . Sora fetei si iubitul pornesc o ancheta pe cont propriu si ajung aproape de adevar . Urmeaza o confruntare finala si un sfarsit pe masura unui film de geniu . Hitchcock a surprins prin alegerea filmarii alb-negru, care a dat o nota mai inalta de ocult si macabru peliculei .
Din distribuţie mai fac parte Dame Helen Mirren ( în rolul soţiei cineastului, Alma Reville ), Scarlett Johansson, James D’Arcy, Jessica Biel, Danny Huston, Toni Collette, Wallace Langham, Michael Wincott, Ralph Macchio şi Michael Stuhlbarg.


Al dumneavoastră, Mareşal

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu